Rólunk

A temesvári S.C. Evident S.R.L. az első cég Romániából amelyik 2002 óta, egy hosszadalmas kútató program útán sikerült elkezdenie a színes homok, színes kvarc, színes díszítő kövek ipari termelését.

evidecor

Az Evident S.R.L. egyedüli részvényessének 20 éves tapasztalata a színes homok, kvarc és díszítö kövek termelésében és árúba bocsátása mellett, a cég kémikus mérnökeinek tapasztalata és szakmai tudása, egy erős tehnologia bázissal együtt képviseli az EVIDECOR® termékskála szépségét és minőségi garanciáját.

Kész és nyersanyakszálitoink vannak az E.U-ból, Romániából, Kanadából, valamint cégek képviselöi és kiosztoja.

In gama de produse EVIDECOR® skála termékei között találkozunk a szines homok, kvarc, diszitö kövek, természetes exotikus kövek, természetes homok, melyet modern tehnologiával vannak elöalitva, a legjobb minöségü nyersanyagokból, szélesköri alkalmazási területet lefedve egy több mint 50 szinü szines palettában, a felhasználás fügvényében megszemélyesitve.EVIDECOR

Az Evident S.R.L. jövöbeli terveit a cég kútato csoportja állandoan tanulmányozza és a szines homok, kvarc, szines homok ipari padlozatnak, mozaikai vakolatok, szines diszitö kövek mellet más termékek is rendelkezésre fognak álni.

Az áruba bocsájtás EVIDECOR®, védjegy alatt történik, amelyik beiktatot védjegy, az EVIDENT S.R.L Temesvár-Románia tulajdona.

A felhasználási területek különböznek, melyek közül emlitjük:ipari és kereskedelmi padlozat diszitése szines homokkal és kvarccal, diszitö kivitelezések, mozaikális vakolatok, akváriumok diszitése, aszfalt kartonok impregmálása, épitészeti tájképek és külömbözö diszitések, virágcserepek diszitése stb.

Termékeink kellemes környezetet teremtenek, természetes sorompot a viz elpárologásában a virágcserepeknél és e virág rendezményeknél, nagy mechanikai ellenálást keltenek az ipari padlozatoknál, diszitö mozaikális, ásvanyi vakolatoknál és az aszfalt kartonok impregnálásában.

Szemcséleti méretek gondos kiválogatása jelemzi az összes termékeket az EVIDECOR®, sorozatban, melyek a PROCEMA S.A Bukarest kutató intézet Temesvári fiokjában voltak tesztelve.megfelelve a teremtet célnek.

Az ipari müködés, szines homok.kvarc, kövek gyártása elsö évei után EVIDECOR® védjegy vezeti a piacot és egyetlen ilyen gyártó Romániában.

Termékeink az E.U.vásárloinak figyelmét költöték. Áru forgalmazás volt ezekben az országokban és az érdeklödés mint nagyobb.

Tisztelem jelenlegi és jövöbeli cégfeleinket az internet kapunk 8 nyelven fog müködni :Román, Angol, Francia, Német, Magyar, Szerb, Bulgár, és Olasz nyelven.

Evident S.R.L. Temesvár-Románia társaság, román tökével rendelkezik és egyedüli részvényöse Dorin Pandurescu, dorin@evidecor.ro kémikus úr.

Abban reménykedve, hogy internet kapunkon megtaláljátok a keresett informáciot, egy kellemes navigálást kivánunk és maguk véleménye fontos jövöbeli nagy terveinkben:

Oldal eleje