EVIDECOR® Ipari padlózatok színes kvarchomok

SajátosságokIpari és kereskedelmi padlózatok  készitésére színes homokot gyártunk. epoxidikus,  poliuretanikus és akrilikus PMMA tipusú padlózatok elkészitésére, használhatóak színes díszhomokjaink. Szolgáltatásaink kiváló eredményét a megrendelői elégedettségek tükrözik.

Evident S.R.L, 2002 óta gyártja és forgalmazza, színeshomok alapanyagot, amely teret hódít a hazai és külföldi iparipadlózati piacon, EVIDECOR védjeggyel.

A mai napig gyarapodott tapasztalat, meg az évről évre nővésben levő űgyfelek száma meg biztatnak azt higyűk, hogy a piac vezér elhejezes Romániában a szines homok termelésben melyet az ipari és disz padlozatok elkészitésére használnak nem esetleges és meg lesz erősitve a kovetkező években.

Azert hogy teljesen kielégitsuk a klienseinket minőség szempontjából, kezdve a 2oo7-es esztendővel, Evident S.R.L. behozta a piacra az új szines homok skálát az ipari és kereskedelmi padlozatoknak, kiemelt kémikus sajatoságokal, amely eltakar egy bő használati skálát, az ősszeférhetőség szempontjából a szintetikus gyantákal melyeket felhasználnak az ipari és kereskedelmi padlozatokhoz es a mozaikus vakolatok ekészitéséhez.

A kűlőnleges padlozati szines homokkővet, amelyet esztétikai ellenáló rétegnek használják az ipari és kereskedelmi padlozatok készitéseben.

Alapvetően ezek legjobb minőségű kvarcok, modern tehnologia által szinezve, egy tőbb mind 5o szines skálában.

Az ipari padlozatok kűlőnféle felűleteken használhatoak : vágohidak padlozása, hús feldolgozó helység padlozasára, hentes áru feldolgozo gyárak padlozatára, sőr dugaszoló helység padlozatára, bor dugaszoló helység padlozatára, ásvány viz dugaszoló helységek padlozatára, tej feldolgozo helység padlozatára, pékségek, édesség gyárto helységek, kereskedelmi padlozatok, korházok, magány házak, autó parkoló padlozás, autó bemutató szalon, bárok, éttermek, szállodák és kűlőnféle használatú termék gyár padlozására stb.

Tőbb tájékoztatásért, kérjűk lépjenek az all doménre.

Kűlőnféle jellemző munkálatok megtekintésére ezen a téren, kattintson ide.

Dísz padlozat példák (kattintson a képekre részletekért).


Oldal eleje