EVIDECOR ® Lábazati vakolat színek

Gyártunk egy széles skála színes kvarchomok a mozaikos vakolat előállitásahoz , egy tőbb mind 5o szines skálában

Ezek a termékek gyártva vannak 2007 es esztendővel kezdően .

A kitűnő ősszeferhetősége az akrilosztirenikus és a tiszta akrilikus kopolimerek vizes diszperziojával teszik az EVIDECOR® szines homok mozaikus vakolatnak egyikének a legjobb termékeknek a piacról ebben a pillanatban, és az egyedüli ilyen termék amely kizárolag Romaniaban van gyártva.

Mivel, hogy termeljűk a homokot a mozaikus vakolatnak eldőntőttűk, hogy 2007 es esztendő őszétől termeljűk a készen elkészittet mozaikus vakolatot . .

Igy ajánljuk a lehetőséget, hogy mindegyik vakolat személyesítve lehessen a vásárló kérésére és nem a gyáro subjektiv akarata szerint. A termékek ára vonzó lessz és viszonyodik egy piac részére amely nem fizethett akkár menyit ezekre a termékekre.

Ajálunk két tipusu készen elkészittet mozaikus vakolatot : kűlső és belső. Ezek személyesitve lesznek három tipusú szemcse méretbe és tőbb féle szinekbe .

Gyakorlatilag mindegyik vásárló megtudja választani a szemcsék nagyságát és a szineket a végső Azoknak a vásárlóknak amelyek nincsenek a gyárunk kőzelében (Temes ,Arad ,Caras-Severin) és igy nincsen az a lehetőség, hogy személjesen vállasztják a leg jobban találo szines homokot , reméljűk, hogy ez a web lap segiteni fog a leg jobban találo mozaikus vakolat kiválasztására, célállomástól fűggően.

Kőzőljuk mindazoknak a cégeknek amelyek léteznek a jelent levő percben és termelik a ezt a fajta mozaikus vakolatot és azoknak a cégeknek amelyek akarni fogják termelni a mozaikus vakolatot .

Mind azoknak akik akarnának kezdeni egy mozaikus vakolat termelést , készitetűnk egy dijmentes franciza szerződést és az egész támogatásunkat ajáljuk , hogy beinditsanak egy ilyen fajta termelést kezdve a 2008 as esztendő tavaszával (azoknak akik más megyébol vannak mind Temes, Arad, Caras Severin)

Részletes tanulmányozásra ne akadozanak fel keresni.

Mellékesen bemutatunk néhány árnyalat szines homokot mozaikus vakolatnak amely használható kivűl és belűl is (kivétel néhány szin)

Teljes információkért tesség meglátogatni a mellékes all doméniumát a vebb oldalnak.

Teljes szín listáert kattintson ide.

Képkiállítás (kattintson a képekre részletekért). 

 

Oldal eleje